NetEnt välsignar Divine Fortune med Megaways Mechani

NetEnt fortsätter med sin strävan att ha fler Megaways-titlar i sin portfölj och uppfinna en älskad klassiker, Divine Fortune, som en Megaways-titel.

Divine Fortune blir den senaste NetEnt-titeln till Megaways

NetEnts klassiska Divine Fortune kommer nu att njuta av ett nytt liv med Megaways mekaniker bakad i själva tyget av företagets unika spelupplevelse. Divine Fortune är den senaste av NetEnts långa lista över spel för att njuta av tillägget av den omvandlande Megaways-upplevelsen, som kompletterar lanseringen av Twin Spin Megaways tidigare i november.

Divine Fortune kommer med en rejäl jackpotmöjlighet samt 96,09% potentiell retur-till-spelare (RTP) och ett grekiskt mytologiskt tema. Spelet har allt, men nu tack vare Megaways kommer mekaniker att uppleva inte mindre än 117 649 chanser att vinna.

Spelets enorma potential förstärks av multiplikatorn 4502x och en mängd andra funktioner som är utformade för att ge glädje varje steg på vägen. Det finns Falling Wilds Re-Spins och Wild-on-Wild Expansion Feature , Free Spins och mer.

Kommentera på denna erfarenhet hade NetEnt Chief Commercial Officer Andy Whitworth en hel del bra saker att säga om företagets nyintresserade intresse för Megaways-titlar. Whitworth hävdade att Divine Fortune nu kommer att dra oerhört mycket av kombinationen av funktioner, vilket ger spelarna ett nytt sätt att vinna.

Divine Fortune är en av de mest populära titlarna i NetEnt-historien och det är fantastiskt att återuppta spelet med det spännande tillskottet av Megaways. Twin Spin Megaways är vår bästa release hittills 2020, men tidiga data från Divine Fortune Megaways visar att det kanske inte kommer att vara länge. 

Twin Spin Megaways och Feature Adoption

NetEnt har redan erfarenhet av Megaways-funktionen, som länge undgått en av de ledande spelleverantörerna. Nu hämtar dock företaget snabbt upp vad det anser vara ett värdefullt tillskott till sitt spelutbud.

Tidigare i november släppte NetEnt åter Twin Spin och lade Megaways till titeln i ett försök att börja den långa resan mot en helt ny funktion. Ursprungligen skapat av Big Time Gaming (BTG) , har Megaways snabbt blivit ett ord för spänning och ett helt nytt tänkbart rutnät.

Twin Spin har lika många vinstrader, även om Megaways tillåter ett annat antal maximala vinnande kombinationer. NetEnt verkar ha gått med det maximalt tillgängliga alternativet och lagt till det ovanpå multiplikatorer, gratissnurr och andra givande spelfunktioner.

Under tiden har NetEnt varit ganska upptagen. Det lanserade nyligen Red Tiger Games i Pennsylvania och rullade innehavaren live dealer baccarat . Bolagets delårsresultat har varit starka med företaget visat motståndskraft trots ett ganska tumultartat 2020.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *